Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete

könyve: Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában - A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete | könyv borító

[limit_content length=”400″] 2014. október 3-án a Károli Gáspár Református Egyetem és a Néprajzi Múzeum szervezésében került sor a Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában című, Boglár Lajos emlékére rendezett tudományos konferenciára. A szervezők arra törekedtek, hogy bemutassák a magyarországi Latin-Amerika kutatások sokszínűségét, és lehetőséget biztosítsanak arra, hogy minél több magyarországi intézmény képviseltesse magát. Ezért az előadások témáját sem korlátozták a néprajz és kulturális antropológia témakörére.A kötet, melyet az olvasó a kezében tart, a konferencián elhangzott előadások szerkesztett, bővített változatát tartalmazza. A két bevezető tanulmányt tematikus bontásban követik az antropológiai, történeti és irodalmi témájú tanulmányok. A szerkesztők bíznak abban, hogy a konferencia után az elkészült kötet is hatékonyan járul hozzá a magyarországi latinamerikanisták szakmai párbeszédéhez, miközben méltó emléket állít a feledhetetlen kutatónak, tanárnak és embernek, Boglár Lajosnak. [/limit_content]

A Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete című könyv egy 2016-ban megjelent, 348 oldalból álló, Néprajz Művelődéstörténet, Társadalomtudomány Néprajz Történelem kategóriájú könyv, melyet írt és a L’Harmattan Kiadó adja ki a 9789634141518 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete PDF, Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete PDF letöltés, : Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete ePUB, Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete ePUB letöltés, : Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete Mobi, Mítosz, vallás és egyház Latin-Amerikában – A Boglár Lajos emlékkonferencia tanulmánykötete Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

L’Harmattan Kiadó kiadó további könyvei

Néprajz Művelődéstörténet, Társadalomtudomány Néprajz Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

348 oldalas könyvek

9789634141518 ISBN-számú könyvek

Összes könyv