Miroslav Sasek: Ez New York

Miroslav Sasek könyve: Ez New York | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Párizs, Róma, London, a világ híres nagyvárosai, és Amerika legizgalmasabb városa: New York. Ki vásárolta meg Manhattan szigetét 24 dollár értékű háztartási eszközért az őslakosoktól? Akárki is volt, biztosan ő csinálta az amerikai történelem legnagyobb üzletét. A “legnagyobb” szó azóta rajta is ragadt New Yorkon: itt vannak a legnagyobb autók, a legnagyobb közlekedési dugók és a legmagasabb épületek.Nézz le képzeletben a városra a Szabadság-szobor fejéből, csodáld meg a Times Square fényreklámjait, etesd meg a Central Park mókusait, vagy böngészd a kínai negyed különös írásjeleit! Az Ez New York útikönyv elkalauzol a világváros leghangulatosabb helyszíneire, és rajzai talán a fotóknál is hitelesebben idézik New York hangulatát. [/limit_content]

A Ez New York című könyv egy 2011-ban megjelent, 60 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Művészetek kategóriájú könyv, melyet Miroslav Sasek írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631189810 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Miroslav Sasek: Ez New York egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Miroslav Sasek: Ez New York PDF, Ez New York PDF letöltés, Miroslav Sasek: Ez New York ePUB, Ez New York ePUB letöltés, Miroslav Sasek: Ez New York Mobi, Ez New York Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Miroslav Sasek további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Művészetek kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

60 oldalas könyvek

9789631189810 ISBN-számú könyvek

Összes könyv