Mirk István: GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK

Mirk István könyve: GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Szép kivitelű, irodalmi igényű novelláskötetet jelentetett meg egy kis kiadó, a Jobeck Kft.. Az elő- és utóhanggal ellátott kötetben található húsz novella sajátosan jellemzi a huszadik századot az I. Világháborútól egészen az ezredfordulóig. A történetek eredetiek, mégsem egyediek, hanem a századot jellemző egyéni életsorsok láncolata. De nem a koron van a hangsúly, a történelmi keret csak élesíti az örök szenvedő ember és így magának a szenvedésnek a kihívását. Bűn és szenvedés, szenvedés és bűn, erről szólt a század és ezzel konfrontálódik az örök ember. No és a szeretettel, mivel mégis csak a szeretetből fakadó ártatlan szenvedés győzte le minden időben a tudatos és a tudat alatti gyűlöletet. A századot végigkísérő szenvedés szomorúsága és hangulata érződik minden egyes történetben, ugyanakkor a vigasztalás, a bizakodás és a jövőbe vetett hit az erősebb tónus. Mirk István: Görbe vonalakkal egyenesen /Huszadik századi történetek/ című könyvének címlapján található Rafael festményrészletnél jellemzőbben és bizakodóbban nem lehet magát a századot és magát az örök emberi sorsot jellemezni. [/limit_content]

A GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK című könyv egy 2014-ban megjelent, 130 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyv, melyet Mirk István írt és a JOBECK KFT. adja ki a 9789630884068 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mirk István: GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mirk István: GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK PDF, GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK PDF letöltés, Mirk István: GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK ePUB, GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK ePUB letöltés, Mirk István: GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK Mobi, GÖRBE VONALAKKAL EGYENESEN HUSZADIK SZÁZADI TÖRTÉNETEK Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mirk István további könyvei

JOBECK KFT. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

130 oldalas könyvek

9789630884068 ISBN-számú könyvek

Összes könyv