Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal

könyve: Miraculous - Katicabogár kalandjai - Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal | könyv borító

[limit_content length=”400″] Íme az első táskakönyved feladatokkal és matricákkal! A nagy sikerű sorozat alapján készült hivatalos könyv végre magyarul is a kapható! Katicabogár és Fekete Macska nem sokáig harcol egyedül a gonosztevőkkel Párizs utcáin. De vajon kiket rejtenek az álarcok? Tudj meg mindent kedvenc szereplőidről, és az ajándék matricák segítségével oldd meg a táskakönyvben található feladatokat! A táskakönyv tartalmaz: – Egy színes, matricákkal kiegészíthető, érdekességekkel teli könyvet – Egy kétoldalú, felakasztható játéktáblát szórakoztató feladatokkal – Több mint 100 újrafelhasználható matricát [/limit_content]

A Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal című könyv egy 2019-ban megjelent, 9 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634374077 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal PDF, Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal PDF letöltés, : Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal ePUB, Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal ePUB letöltés, : Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal Mobi, Miraculous – Katicabogár kalandjai – Az első táskakönyvem feladatokkal és matricákkal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

9 oldalas könyvek

9789634374077 ISBN-számú könyvek

Összes könyv