Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz

könyve: Minecraft - Útmutató a gazdálkodáshoz | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mivel Túlélő módban nélkülözhetetlen az élelem és néhány hasznos tárgy, egy vérbeli játékos tudja, milyen nagy segítséget jelenthet egy saját gazdaság.Az Útmutató a gazdálkodáshoz című hivatalos Minecraft-kézikönyv az egyszerű növény- és állattenyésztéstől egészen az ellenséges mobok és blokkok teremtéséig mindenre megtanít.A Mojang szakértőinek belsős tippjei nélkülözhetetlen útmutatást nyújtanak az önellátó, gazdálkodó Minecraft-kalandorok számára. [/limit_content]

A Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz című könyv egy 2018-ban megjelent, 79 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyv, melyet írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634372103 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz PDF, Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz PDF letöltés, : Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz ePUB, Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz ePUB letöltés, : Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz Mobi, Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

79 oldalas könyvek

9789634372103 ISBN-számú könyvek

Összes könyv