Mindörökké szeretet

könyve: Mindörökké szeretet | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Azért élünk, hogy adjunk, és adjunk, és adjunk. Aztán azért, hogy visszakapjuk, amit adtunk. Azért élünk, hogy szeressünk, és szeressenek… Azért élünk, hogy megtanuljuk felismerni: minden a szeretetben történik. Mert csak szeretet van. Lehet két fele, két oldala, és száz színe, száz hangja, száz arca. Ez csupán azt jelenti: a Szeretet nagy. Benne él a bizonyosság, és benne a keresés. Benne él a hit, és benne a kételkedés… Azért élünk, hogy megtanuljunk hinni a szeretetben. És amiben hiszel, az élni kezd benned. Amikor ez megtörténik, látni fogsz a szíveddel, hallani fogsz a szíveddel, érezni fogsz a szíveddel. Ezért jöttél.” [/limit_content]

A Mindörökké szeretet című könyv egy 2019-ban megjelent, 160 oldalból álló, Antológiák, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet írt és a Kassák Kiadó adja ki a 9789639757509 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mindörökké szeretet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mindörökké szeretet PDF, Mindörökké szeretet PDF letöltés, : Mindörökké szeretet ePUB, Mindörökké szeretet ePUB letöltés, : Mindörökké szeretet Mobi, Mindörökké szeretet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kassák Kiadó kiadó további könyvei

Antológiák, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789639757509 ISBN-számú könyvek

Összes könyv