Miklóssy Endre: Évezredek között

Miklóssy Endre könyve: Évezredek között | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Egy jó évtizede vagyunk a harmadik évezredben, mögöttünk a második, a maga csöppet sem fényes fináléjával, amit “huszadik századnak” mondunk. Érezni azt, hogy most többről van szó, mint az évek naptári számozásának a megváltozása. Korhatár ez mindenképpen, sőt lehet, hogy az élet és a halál között választásé. Az ember megpróbál ilyenkor előre tekinteni, de ehhez mindenek előtt hátra is kell nézzünk. Ennek a könyvnek a “harmadik évezredben készült” alkalmi – azaz konkrét alkalmakra készült – írásai ezt a helyzetet próbálták meg körbe járni. Milyen ma a világ? Miért ilyen? Micsoda az ember? Hogyan kapcsolódik más emberekhez? Mit ér az ember, ha magyar? Mit tegyünk, hogy megmaradjunk? [/limit_content]

A Évezredek között című könyv egy 2013-ban megjelent, 358 oldalból álló, Filozófia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Miklóssy Endre írt és a Napkút Kiadó adja ki a 9789632633282 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Miklóssy Endre: Évezredek között egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Miklóssy Endre: Évezredek között PDF, Évezredek között PDF letöltés, Miklóssy Endre: Évezredek között ePUB, Évezredek között ePUB letöltés, Miklóssy Endre: Évezredek között Mobi, Évezredek között Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Miklóssy Endre további könyvei

Napkút Kiadó kiadó további könyvei

Filozófia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

358 oldalas könyvek

9789632633282 ISBN-számú könyvek

Összes könyv