Mezey László Miklós: Határ

Mezey László Miklós könyve: Határ | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ezerszer megírták: az élet egy nagy utazás. Utazás közben pedig az ember folyton határokon lép át, ismeretlen területekre téved. Arról is sokan és sokat írtak, hogy az élet a legkeményebb iskola, benne az ember az örök diák, az erre-arra terelgetett tanuló. Utazás és tanulás – ezek az izgalmak valahol a felnőtt kor hajnalán kezdődnek és vélhetően az elmúlásig tartanak. A kötet novellái az életben tett utazás és tanulás történetei, ahogyan a fiatal, majd korosabb főhős a folytonos határátlépések során mindig tanulni kényszerül valamit. Mégsem lesz bölcsebb, legföljebb tapasztaltabb, miközben őrzi gyermekkora álmait, hajdani naiv elképzeléseit. Valamiképp ez is határátlépés: a belső és a külső világ, a képzelet és valóság vízválasztóján való átkelés. Ez az a vidék, ahol lélek és sors, személyiség és tudás találkozik. [/limit_content]

A Határ című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9786155683268 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Mezey László Miklós írt és a Hét Krajcár Kiadó adja ki a 9786155683268 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mezey László Miklós: Határ egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mezey László Miklós: Határ PDF, Határ PDF letöltés, Mezey László Miklós: Határ ePUB, Határ ePUB letöltés, Mezey László Miklós: Határ Mobi, Határ Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mezey László Miklós további könyvei

Hét Krajcár Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155683268 oldalas könyvek

9786155683268 ISBN-számú könyvek

Összes könyv