Mezei Györgyi: Allergia – öröklődés – megelőzés

Mezei Györgyi, Cserháti Endre könyve: Allergia - öröklődés - megelőzés | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Mi mindent tehet a jövendő édesanya csemetéje egészségéért a terhesség és a szoptatás ideje alatt? Öröklődik-e az asztma és a többi allergiás eredetű betegség? Mit jelent az allergiás hajlam? Megelőzhető-e a kisded allergiájának kialakulása vagy a panaszok súlyosbodása, és ha igen, hogyan? Fontos kérdések ezek minden gyermeket váró és nevelő szülő számára. Nem is hinnénk, hogy a válaszok olykor megdöbbentően egyszerűek, a megelőzés első szabálya pedig a kellő tájékozottság és a tudatos odafigyelés. [/limit_content]

A Allergia – öröklődés – megelőzés című könyv egy 2003-ban megjelent, 96 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Cserháti Endre, Mezei Györgyi írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639456327 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cserháti Endre, Mezei Györgyi: Allergia – öröklődés – megelőzés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cserháti Endre, Mezei Györgyi: Allergia – öröklődés – megelőzés PDF, Allergia – öröklődés – megelőzés PDF letöltés, Cserháti Endre, Mezei Györgyi: Allergia – öröklődés – megelőzés ePUB, Allergia – öröklődés – megelőzés ePUB letöltés, Cserháti Endre, Mezei Györgyi: Allergia – öröklődés – megelőzés Mobi, Allergia – öröklődés – megelőzés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cserháti Endre, Mezei Györgyi további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789639456327 ISBN-számú könyvek

Összes könyv