Mészáros József: Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról

Mészáros József, Harcsa István könyve: Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság (ARTT), a Barankovics István Alapítvány és a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia és Társadalompolitika Intézete által 2010 októberében szervezett konferencia a népesség egészségi állapotával kapcsolatos kérdéseket tűzte napirendre. A kulcskérdések, amelyek meghatározták az itt olvasható tanulmányok tematikáját is, a következők voltak: Javult, stagnált vagy romlott a népesség egészségi állapota az utóbbi két évtizedben? A várható átlagos élettartam növekedése mellett miként lehet időbeli összehasonlítást végezni a mindenkori népesség egészségi állapotára vonatkozóan? Az egészségegyenlőtlenségek újratermelődése mellett lehet-e, és milyen értelemben lehet a népesség egészségének javulásáról beszélni? A tanulmányok helyzetképet adnak a magyar népesség egészségi állapotáról – nemzetközi kitekintéssel. A Barankovics István Alapítvány és a Gondolat közös kiadása. [/limit_content]

A Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról című könyv egy 2011-ban megjelent, 168 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Harcsa István, Mészáros József írt és a Gondolat Kiadó adja ki a 9789636933258 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Harcsa István, Mészáros József: Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Harcsa István, Mészáros József: Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról PDF, Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról PDF letöltés, Harcsa István, Mészáros József: Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról ePUB, Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról ePUB letöltés, Harcsa István, Mészáros József: Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról Mobi, Andorka-konferencia. Helyzetkép a népesség egészségi állapotáról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Harcsa István, Mészáros József további könyvei

Gondolat Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789636933258 ISBN-számú könyvek

Összes könyv