Mesés karácsonyi kistáska

könyve: Mesés karácsonyi kistáska | könyv borító

[limit_content length=”400″] Nyisd ki ezt a szép táskát, és meglátod, mennyi csodás meglepetés vár rád! A papírtáska tartalma: – Karácsonyi történetek Vajon miért olyan izgatottak a csizmák? Min dolgozik szorgalmasan Aranyfürtöcske, az angyalka? Miért várja Norbi egész évben december első szombatját? A kedves karácsonyi történeteket olvasgatva mindenre megtudhatod a választ, és meglátod, az ünnepek előtti izgalmas várakozás is rögtön rövidebbnek fog tűnni! – Karácsonyi böngésző Ez a képeskönyv sok-sok felfedeznivalót rejteget számodra a karácsonyi vásártól a süteménykészítésen át a hólepte erdőig! Böngészd Anne Suess csodaszép képeit, és észre fogod venni, mennyi apró történet búvik meg a rajzokban a rénszarvas húzta szánon érkező Mikulásról, az ajándékokról és a fényesen ragyogó karácsonyfáról… – Készülj a karácsonyra! Gyere, rajzolj, oldd meg a feladványokat, és alkoss kedved szerint! A rengeteg játékos karácsonyi feladat és az ünnepi tárgyak elkészítéséhez adott minták megszépítik és lerövidítik az izgalmas várakozás heteit. [/limit_content]

A Mesés karácsonyi kistáska című könyv egy 2012-ban megjelent, 64 oldalból álló, 3-6 éveseknek Mesekönyvek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók 3-6 éveseknek Gyermek- és ifjúsági kategóriájú könyv, melyet írt és a Alexandra Kiadó adja ki a 9789632978932 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mesés karácsonyi kistáska egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mesés karácsonyi kistáska PDF, Mesés karácsonyi kistáska PDF letöltés, : Mesés karácsonyi kistáska ePUB, Mesés karácsonyi kistáska ePUB letöltés, : Mesés karácsonyi kistáska Mobi, Mesés karácsonyi kistáska Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Alexandra Kiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek Mesekönyvek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók 3-6 éveseknek Gyermek- és ifjúsági kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789632978932 ISBN-számú könyvek

Összes könyv