Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak

könyve: Melyikkel írjuk? - Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Melyikkel írjuk?” – hangzik el a kérdés minden kisiskolás szájából az első években. Sajnos nem lesz sokkal jobb a helyzet a későbbi időszakban sem, hacsak nem kezdjük el alaposan és körültekintően tanulmányozni azokat a szavakat, amelyekben felcsendül a “j” hang. A magyar nyelv egyik különlegessége ez, hiszen ugyanazt a hangot kétféle betűvel jelezzük. Ez a munkafüzet segíti a diákságot elindítani az egyforma hangú betűk helyes ösvényén, hogy minél kevesebbszer tegyék fel a kérdést magukban: “Melyikkel írjuk?”. [/limit_content]

A Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak című könyv egy 2019-ban megjelent, 48 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Magnusz Kiadó adja ki a 9786155975202 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak PDF, Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak PDF letöltés, : Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak ePUB, Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak ePUB letöltés, : Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak Mobi, Melyikkel írjuk? – Helyesírás munkafüzet kisiskolásoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Magnusz Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9786155975202 ISBN-számú könyvek

Összes könyv