Mel Robbins: 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén

Mel Robbins könyve: 5 másodperces szabály - Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén | könyv borító

[limit_content length=”400″] Ha tudod már, MIN akarsz változtatni, ez a könyv megmutatja neked, HOGYAN tedd.Ha komolyan gondolod, hogy változtass az életeden vagy a munkádon…Ha készen állsz arra, hogy felhagyj a halogatással…Ha szeretnél egy egyszerű, de bizonyított módszert, hogy egyszer és mindenkorra legyőzd az önmagadban való kételkedést és a félelmet……akkor a megfelelő könyvet tartod a kezedben!Világszerte több mint tízmillió ember ismerte meg az 5 másodperces szabályt, hogy magabiztosabb legyen, produktívabb legyen, tudatosabb legyen, több pénzt keressen, a kezébe vegye az irányítást, legyőzze a szorongását, megvalósítsa az álmait, felfedezze a nagyságát!Az 5 másodperces szabály nem trükk, hanem egy tudományosan igazolt cselekvési terv, amit könnyű használni, könnyű megjegyezni, és valóban működik.Mel Robbins könyvéből megtudhatod, HOGYAN használhatod a viselkedésed megváltoztatására, és hogyan élheted nagyobb bátorsággal a mindennapjaidat.Hidd el, ha képes vagy elszámolni 5-ig, megváltoztathatod az életed. Mel RobbinsMotivációs tréner, egyike a világ legkeresettebb előadóinak. 2017-ben eladási rekordot döntött nemzetközi bestsellerével, az 5 másodperces szabállyal. Hangoskönyv változata világszerte vezette a toplistát, és 2017-ben az ötödik legolvasottabb kötet volt az Amazonon. Ez idáig 31 nyelvre fordították le. [/limit_content]

A 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén című könyv egy 2018-ban megjelent, 285 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Mel Robbins írt és a Édesvíz Kiadó adja ki a 9789635298747 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mel Robbins: 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mel Robbins: 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén PDF, 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén PDF letöltés, Mel Robbins: 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén ePUB, 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén ePUB letöltés, Mel Robbins: 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén Mobi, 5 másodperces szabály – Több önbizalom, teljesebb élet, megbecsült munka könnyedén Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mel Robbins további könyvei

Édesvíz Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

285 oldalas könyvek

9789635298747 ISBN-számú könyvek

Összes könyv