Meg Meeker: A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka

Meg Meeker könyve: A fiúk legyenek fiúk - Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka | könyv borító

[limit_content length=”400″] A fiúk már csak ilyenek! – legyintenek gyakran a szülők. Féktelenek, kalandvágyók és kíváncsiak: fára másznak, erődöt építenek, fociznak, és idővel egyre nagyobb próbatételeknek teszik ki fejlődésben lévő testüket, mintegy beavatási rítusként felnőtté válásukhoz. Ám a mai fiúk családja, környezete sokszor nem értékeli szenvedélyes természetüket. Meg Meeker azt javasolja, hagyjuk a fiúkat fiúként viselkedni! Megmutatja, hogy a természet a legjobb játszótér számukra, amely biztosítja a megfelelő terepet csodálatos kalandjaikhoz. Feltárja ugyanakkor azt is, miért létfontosságúak a fiúknak a szabályok, a keretek, és miért érzik magukat elveszettnek nélkülük. Részletesen elmagyarázza, milyen csapdahelyzetekkel kell szembenézniük az anyáknak és az apáknak, amikor fiaikkal beszélgetnek, s hogyan érdemes megtárgyalniuk velük az élet nagy kérdéseit. Kitér arra is, milyen problémát jelent, amikor egy kamasz komor vagy lázadó, és hogyan lehet jól kezelni az ilyen viselkedést. Erre és sok más égető kérdésre kapunk választ A fiúk legyenek fiúk című könyvből. Tudjuk, a gyereknevelés óriási felelősség. A kötet szerzője azonban hihetetlenül megkönnyíti a fiús szülők dolgát a “hét titok” segítségével, hogy egészséges és boldog fiúkat nevelhessünk, akik becsületes, bátor, szerény, erős, ugyanakkor jólelkű férfiakká válhatnak. Érdemes megszívlelni Meg Meeker közösségi oldalának mottóját: “Nagyszerű gyerekek nem születnek, hanem mi neveljük őket azzá!” [/limit_content]

A A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka című könyv egy 2019-ban megjelent, 280 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Meg Meeker írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789634752011 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Meg Meeker: A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Meg Meeker: A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka PDF, A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka PDF letöltés, Meg Meeker: A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka ePUB, A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka ePUB letöltés, Meg Meeker: A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka Mobi, A fiúk legyenek fiúk – Az életrevaló fiúk nevelésének 7 titka Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Meg Meeker további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9789634752011 ISBN-számú könyvek

Összes könyv