May Szilvia: Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk!

May Szilvia könyve: Imbusz mester és Pudlimász - Mindent Megszerelünk! | könyv borító

[limit_content length=”400″] A világ legjobb autószerelőjét úgy hívják, hogy Imbusz mester. A világ legszeleburdibb autószerelősegédje pedig Pudlimász, a háromlábú kutya.Hogyan került Pudlimász Imbusz mesterhez? Hogyan győzte le Pudlimász a félelmetes Fasírtot és bandáját? Hogyan oktatják a kutyanebulókat Pacsika Matild kutyaiskolájában? Ki nyerte a nagy taxifutamot?Most egy kötetben olvashatjátok Imbusz mester és Pudlimász (majdnem) összes kalandját! Olvasásra ésautószerelésre fel! [/limit_content]

A Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! című könyv egy 2018-ban megjelent, 77 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet May Szilvia írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634103950 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a May Szilvia: Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: May Szilvia: Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! PDF, Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! PDF letöltés, May Szilvia: Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! ePUB, Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! ePUB letöltés, May Szilvia: Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! Mobi, Imbusz mester és Pudlimász – Mindent Megszerelünk! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

May Szilvia további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 3-6 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

77 oldalas könyvek

9789634103950 ISBN-számú könyvek

Összes könyv