May Szilvia: A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek

May Szilvia könyve: A Fásli Utcai Állatkórház - Újabb esetek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mindenórás kakukktojás, veszélyes málnalekvár és az Utazással Hazahurcolt Fertőzések támadása az állati kalandok folytatódnak a Fásli Utcai Állatkórházban! Doktor Pipitér, Doktor Fábián, Professzor Lee és Doktor Szabó Olló a helyzet urai: itt se a bal, se a jobb eset nem marad ellátatlanul.Doktor Professzor Termesz, a Fásli Utcai Állatkórház igazgatója, az első rész óriási sikere után, ismét meghívta May Szilvia írót és Petrók Ildikó reklámgrafikust, hogy a helyszínen tanulmányozzák és dokumentálják a kórházban zajló gyógyító munkát.A Fásli Utcai Állatkórház folytatása… kétségkívül a legnépszerűbb állatkórház-sorozat két-, négy- és százlábúaknak egyaránt. The New York Animal TimesAzt írtuk, hogy A Fásli Utcai Állatkórház napjaink legizgalmasabb, legszívbemarkolóbb tudósítása az állatorvosi kulisszák mögül. Tévedtünk! A folytatás ezt is felülmúlja! The Doctor’s Guardian [/limit_content]

A A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek című könyv egy 2014-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet May Szilvia írt és a Cerkabella Könyvkiadó adja ki a 9789639820463 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a May Szilvia: A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: May Szilvia: A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek PDF, A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek PDF letöltés, May Szilvia: A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek ePUB, A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek ePUB letöltés, May Szilvia: A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek Mobi, A Fásli Utcai Állatkórház – Újabb esetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

May Szilvia további könyvei

Cerkabella Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789639820463 ISBN-számú könyvek

Összes könyv