Marylin Scott: Vízfestés – Anyagok és Technikák

Marylin Scott könyve: Vízfestés - Anyagok és Technikák | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A vízfestés művészetének fortélyait és eszközeit bemutató, a témát átfogóan, de lényegre törően kezelő, praktikus formátum. Száznál több alkotói folyamat lépésről lépésre történő, gazdagon illusztrált bemutatása, változatos témák, például tájak, épületek, emberek, csendéletek megörökítésének szemléltetésével. A vízfestés legfontosabb technikáinak részletes ismertetése, különös tekintettel az olyan általános szempontokra, mint a kompozíció és az ecsetkezelés, de kitérve a különleges hatásokat eredményező eljárásokra, így a pontozásos és a lazúrozó technikára is. [/limit_content]

A Vízfestés – Anyagok és Technikák című könyv egy 2016-ban megjelent, 192 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Marylin Scott írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634063032 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marylin Scott: Vízfestés – Anyagok és Technikák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marylin Scott: Vízfestés – Anyagok és Technikák PDF, Vízfestés – Anyagok és Technikák PDF letöltés, Marylin Scott: Vízfestés – Anyagok és Technikák ePUB, Vízfestés – Anyagok és Technikák ePUB letöltés, Marylin Scott: Vízfestés – Anyagok és Technikák Mobi, Vízfestés – Anyagok és Technikák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marylin Scott további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789634063032 ISBN-számú könyvek

Összes könyv