Marylin Scott: Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK

Marylin Scott könyve: Olajfestés - ANYAGOK ÉS TECHINÁK | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A rendkívül változatos és sokoldalúan alkalmazható olajfestékek részletes bemutatása. Minden lényeges tudnivaló az olajfestésnél használatos anyagokról, eszközökről és technikákról, hogy készségeinket és kreativitásunkat fejlesztve saját magunk is míves olajfestményeket alkothassunk. Változatos témák, például csendéletek, portrék és tájképek megörökítésének szemléltetése lépésről lépésre, hasznos tanácsokkal a nehezebb műfajok megközelítéséhez. [/limit_content]

A Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK című könyv egy 2016-ban megjelent, 192 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Marylin Scott írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634063056 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marylin Scott: Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marylin Scott: Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK PDF, Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK PDF letöltés, Marylin Scott: Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK ePUB, Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK ePUB letöltés, Marylin Scott: Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK Mobi, Olajfestés – ANYAGOK ÉS TECHINÁK Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marylin Scott további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789634063056 ISBN-számú könyvek

Összes könyv