Martin József Péter: Álomcsőd

Martin József Péter, Várkonyi Iván könyve: Álomcsőd - Interjúk a válságról | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A globális válság hatására szertefoszlott az önámító politika álma. Kiderült, hogy hitelből nem valósítható meg a jóléti rendszerváltás, 2008 őszén beütött az álomcsőd. E krízis hosszabb távon megtisztulást hozhat, a válságban -mondják- benne van a lehetőség is. Ha Magyarország tartósan a fenntartható növekedés útját választja, akkor a jövő gazdaságtörténészei a 2008-2009-es évek csőd közeli állapotára úgy fognak tekinteni, mint egy “jó” csődre, sőt álomcsődre. A könyv címe -Álomcsőd- gazdasági döntéshozókkal készült 10 interjú után a kialakult összképet sűríti egyetlen szóvá, annak mindkét értelmében. [/limit_content]

A Álomcsőd című könyv egy 2010-ban megjelent, 184 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet Martin József Péter, Várkonyi Iván írt és a Alinea Kiadó adja ki a 9789639659537 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Martin József Péter, Várkonyi Iván: Álomcsőd egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Martin József Péter, Várkonyi Iván: Álomcsőd PDF, Álomcsőd PDF letöltés, Martin József Péter, Várkonyi Iván: Álomcsőd ePUB, Álomcsőd ePUB letöltés, Martin József Péter, Várkonyi Iván: Álomcsőd Mobi, Álomcsőd Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Martin József Péter, Várkonyi Iván további könyvei

Alinea Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789639659537 ISBN-számú könyvek

Összes könyv