Marketing: Fókuszban a termék

könyve: Marketing: Fókuszban a termék | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv központi kérdése, hogy a marketing, mint a menedzsmenttudományok egyik szakterülete, miként járul hozzá az üzleti szervezetek sikeres piaci szerepléséhez. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem karai által lefedett termékfejlesztési területekhez, szakmai specifikációkhoz igazodva, a könyv elsősorban termékmegközelítésben mutatja be a marketing szerepét és annak eszköztárát. [/limit_content]

A Marketing: Fókuszban a termék című könyv egy 2017-ban megjelent, 330 oldalból álló, Közgazdaság, üzlet, Tankönyv, segédkönyv Főiskola, egyetem kategóriájú könyv, melyet írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789632799735 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Marketing: Fókuszban a termék egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Marketing: Fókuszban a termék PDF, Marketing: Fókuszban a termék PDF letöltés, : Marketing: Fókuszban a termék ePUB, Marketing: Fókuszban a termék ePUB letöltés, : Marketing: Fókuszban a termék Mobi, Marketing: Fókuszban a termék Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Közgazdaság, üzlet, Tankönyv, segédkönyv Főiskola, egyetem kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

330 oldalas könyvek

9789632799735 ISBN-számú könyvek

Összes könyv