Marie-Claude Paume: Ehető vadnövények

Marie-Claude Paume könyve: Ehető vadnövények - Füvek, virágok és salátafélék gyűjtése és felhasználása | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Nap mint nap elhaladunk mellettük, mégsem ismerjük őket. Figyelemre sem méltatjuk, vagy éppen megszabadulunk tőlük, pedig a vadnövények többsége ehető. A mályvafélék, a bársonyvirág, a libatop, a csalánfélék gyógyhatásokban, vitaminokban és értékes nyomelemekben gazdag “gyomok”, melyeket kis mennyiségben vagy fűszerként fogyasztva új ízeket varázsolhatunk asztalunkra. A régi mondást, miszerint “fűben, fában orvosság”, az Ehető vadnövények című könyvet lapozgatva nyugodt szívvel vehetjük szó szerint. A kötetből megtanuljuk felismerni a növényeket, melyek az árokpartot szegélyezik, erdőt-mezőt tarkítják vagy éppen a konyhakertünket lepik el. A szerző színes fényképekkel, részletes leírással, táblázatokkal segíti a vadnövények megismerését. Bemutatja ízüket, pozitív élettani hatásukat, elkészítésükhöz ötletes recepteket is ad. [/limit_content]

A Ehető vadnövények című könyv egy 2013-ban megjelent, 296 oldalból álló, Biológia, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Marie-Claude Paume írt és a Bioenergetic Kiadó adja ki a 9789632911762 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marie-Claude Paume: Ehető vadnövények egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marie-Claude Paume: Ehető vadnövények PDF, Ehető vadnövények PDF letöltés, Marie-Claude Paume: Ehető vadnövények ePUB, Ehető vadnövények ePUB letöltés, Marie-Claude Paume: Ehető vadnövények Mobi, Ehető vadnövények Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marie-Claude Paume további könyvei

Bioenergetic Kiadó kiadó további könyvei

Biológia, Természettudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789632911762 ISBN-számú könyvek

Összes könyv