Maria Sigrid-Grössing: Zsenik a Habsburg-házban

Maria Sigrid-Grössing könyve: Zsenik a Habsburg-házban | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Sigrid-Maria Größing újabb sikerkönyvének hősei az átlagosnál tehetségesebbek voltak, és nemcsak a jelennek éltek,hanem műveikkel előrelátóan már a jövőt is építették. Valamennyien a Habsburg-háznak a tagjai, amelyikévszázadokon át egyik meghatározója volt Európa történelmének, és életüket a művészet, a tudományok és a politikaszolgálatába állították. Előfordult, hogy nem az államférfiúi megfontolás és nem is a hatalom vagy az uralkodásnyűge határozta meg tevékenységüket, hanem rejtett, de egyszer csak váratlanul feltörő szenvedélyük és tehetségük. [/limit_content]

A Zsenik a Habsburg-házban című könyv egy 2012-ban megjelent, 248 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Történelmi regények kategóriájú könyv, melyet Maria Sigrid-Grössing írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636895327 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maria Sigrid-Grössing: Zsenik a Habsburg-házban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maria Sigrid-Grössing: Zsenik a Habsburg-házban PDF, Zsenik a Habsburg-házban PDF letöltés, Maria Sigrid-Grössing: Zsenik a Habsburg-házban ePUB, Zsenik a Habsburg-házban ePUB letöltés, Maria Sigrid-Grössing: Zsenik a Habsburg-házban Mobi, Zsenik a Habsburg-házban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maria Sigrid-Grössing további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Történelmi regények kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9789636895327 ISBN-számú könyvek

Összes könyv