María Frisa: 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap

María Frisa könyve: 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. - A szülinap - A szülinap | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az előző kötetekben (75 tuti tipp – A suli és a 75 tuti tipp – A nyári tábor) megismert Sara Berlanga kifogyhatatlan a remek tanácsokból. Legújabb kézikönyvét akkor írta, amikor közeledett a szülinapja, illetve még volt vissza addig pár hónap, de hát 12 évesen az élet ugyebár meglehetősen bonyolult bír lenni… Az előkészületek közben egy kézikönyv készült, és 75 vadonatúj, tuti tippet tartalmaz. Íme, Sara ajánlója: “Gondolom, tisztában vagy vele, hogy a születésnapod megünneplését nem veheted félvállról, ha szeretnéd kihozni belőle a maximumot!Én már igen tapasztalt vagyok ezen a téren, ezért írtam meg ezt az újabb kézikönyvet. Arról szól, hogyan kerüld el a szülinapod körül ólálkodó veszélyeket és kapj meg mindent ezen a fontos napon, amit csak szeretnél! 75 jó tanácsból áll… Kicsit soknak találod? Nem csodálom, pedig korántsem az, ha az ember felkészült akar lenni!” [/limit_content]

A 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap című könyv egy 2016-ban megjelent, 248 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet María Frisa írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634030799 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a María Frisa: 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: María Frisa: 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap PDF, 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap PDF letöltés, María Frisa: 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap ePUB, 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap ePUB letöltés, María Frisa: 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap Mobi, 75 tuti tipp kezdő és haladó túlélőknek 3. – A szülinap – A szülinap Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

María Frisa további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9789634030799 ISBN-számú könyvek

Összes könyv