Maria Diaz: Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell

Maria Diaz könyve: Keresztszemes motívumok - Konyha - 180 új keresztszemes modell | könyv borító

[limit_content length=”400″] Napjainkban egyre népszerűbbek a régi hagyományokkal rendelkező kézműves tevékenységek, mint például a keresztszemes hímzés. Ezzel a technikával a modern otthonokat is sokoldalúan dekorálhatjuk, de saját készítésű, egyedi ajándékokkal is meglepetést szerezhetünk szeretteinknek [/limit_content]

A Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell című könyv egy 2015-ban megjelent, 112 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Maria Diaz írt és a SZALAY-PANNON- LITERATÚRA KFT. adja ki a 5998284704682 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maria Diaz: Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maria Diaz: Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell PDF, Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell PDF letöltés, Maria Diaz: Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell ePUB, Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell ePUB letöltés, Maria Diaz: Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell Mobi, Keresztszemes motívumok – Konyha – 180 új keresztszemes modell Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maria Diaz további könyvei

SZALAY-PANNON- LITERATÚRA KFT. kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

5998284704682 ISBN-számú könyvek

Összes könyv