Maria A. Ioannou: Katlan

Maria A. Ioannou könyve: Katlan | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Cipősarkak keltette földrengés, szétterülő vízcseppek a járdán, alsónadrág a szárítókötélen, két apáca, rágógumi, kövek, bérkerékpárok, a távolban a bázis irányából elhúzó repülőgép, kalapos turisták, egy-két bajuszos helybeli, FOR RENT feliratú tábla, egy másik FOR SALE szöveggel, a kirakatban táska, szárított füge, néhány könyv, előtte várakozó nagymama. Ezt láthatta még a hangya, mielőtt váratlanul Paolo kérges tenyerében találta magát. [/limit_content]

A Katlan című könyv egy 2018-ban megjelent, 126 oldalból álló, Elbeszélések, novellák, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom kategóriájú könyv, melyet Maria A. Ioannou írt és a Noran Libro Kiadó adja ki a 9786155761607 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maria A. Ioannou: Katlan egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maria A. Ioannou: Katlan PDF, Katlan PDF letöltés, Maria A. Ioannou: Katlan ePUB, Katlan ePUB letöltés, Maria A. Ioannou: Katlan Mobi, Katlan Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maria A. Ioannou további könyvei

Noran Libro Kiadó kiadó további könyvei

Elbeszélések, novellák, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

126 oldalas könyvek

9786155761607 ISBN-számú könyvek

Összes könyv