Maren von Pluta: 40 fölött sikeresen, boldogan

Maren von Pluta könyve: 40 fölött sikeresen, boldogan | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

[limit_content length=”400″] Nagyon sok, öntudatos nő ebben a korban már tisztában van azzal, hogy mivel rendelkezik, egy csomó tapasztalattal és képességgel, lényegesen több lelki nyugalommal, mint anno húszévesen. Jobban érzik magukat a bőrükben, testükben, már nincs vad tempó . Végre nyugodtan azok lehetnek, amik akarnak: NŐK! Jelszó: Mindent, csak a kor ne látszódjék! A média, a reklám és a szépségipar azonban nem hagyja békén őket. Ez a könyv abban igyekszik segíteni női olvasóinak, hogy ne jussanak kelepcébe és elkerüljék a csapdákat, mindenek előtt felismerjék azokat a trükköket, melyek hozzásegítenek egy kiegyensúlyozottabb élethez. [/limit_content]

A 40 fölött sikeresen, boldogan című könyv egy 2004-ban megjelent, ISBN: 9639367422 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Maren von Pluta írt és a Trivium Könyvkiadó adja ki a 9789639367425 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maren von Pluta: 40 fölött sikeresen, boldogan egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maren von Pluta: 40 fölött sikeresen, boldogan PDF, 40 fölött sikeresen, boldogan PDF letöltés, Maren von Pluta: 40 fölött sikeresen, boldogan ePUB, 40 fölött sikeresen, boldogan ePUB letöltés, Maren von Pluta: 40 fölött sikeresen, boldogan Mobi, 40 fölött sikeresen, boldogan Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maren von Pluta további könyvei

Trivium Könyvkiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

ISBN: 9639367422 oldalas könyvek

9789639367425 ISBN-számú könyvek

Összes könyv