Marcus Emerson: Egy hatodikos nindzsa naplója

Marcus Emerson könyve: Egy hatodikos nindzsa naplója | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Nindzsák az iskolában? Nagyon menő!A nevem Chase Cooper, hatodik osztályba járok és nindzsa vagyok.Nemrég kerültem új iskolában, ahol nem ismerek senki mást, csak Zoét, az unokatestvéremet (bár ő talán épp a menők közé tartozik).Csak egy átlagos, béna srác voltam, amíg egy csapat nindzsa be nem vett a klánjába. Ám komoly bajba keveredtem, ami felkészületlenül értEzt a naplót (vagy krónikát, ahogy apa nevezné) azért írom, hogy figyelmeztessek másokat, nindzsának lenni veszélyes.Azt mondják, a történelem ismétli önmagát nos, ha rajtam múlik, nem.Vidám és izgalmas olvasmány általános iskolásoknak. Csapj le rá, ha jót akarsz!”; [/limit_content]

A Egy hatodikos nindzsa naplója című könyv egy 2016-ban megjelent, 88 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Marcus Emerson írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633995945 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marcus Emerson: Egy hatodikos nindzsa naplója egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marcus Emerson: Egy hatodikos nindzsa naplója PDF, Egy hatodikos nindzsa naplója PDF letöltés, Marcus Emerson: Egy hatodikos nindzsa naplója ePUB, Egy hatodikos nindzsa naplója ePUB letöltés, Marcus Emerson: Egy hatodikos nindzsa naplója Mobi, Egy hatodikos nindzsa naplója Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marcus Emerson további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

88 oldalas könyvek

9789633995945 ISBN-számú könyvek

Összes könyv