Marcinkovics Sára: A történelem legromantikusabb históriái

Marcinkovics Sára, Kapa Mátyás könyve: A történelem legromantikusabb históriái | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Kuriózum című sorozat a történelem érdekes, bizarr, mókás momentumait igyekszik tematikus formában kötetekbe rendezni. A sorozat negyedik darabja ötven különleges, hol mesébe illő, hol tragikus szerelmi históriát mutat be. Ezekből a történetekből jól látszik, hogy a szerelem épp oly változatos és sokszínű, mint maga az ember. Számos alakot öltött az elmúlt évezredekben: casus belliként részt vett a Trójai háborúban, de láthatatlan formában ott lapult Justinianus törvényeiben is. Bárdját élezte a Tower udvarán, hogy Boleyn Anna fejét vegye, majd egy évszázaddal később már az örök szerelem szentélyének építésén segédkezett a távoli Indiában. Ravasz kufárként üzletelt VIII. Edwarddal, hogy az angol trónt a szeretett asszonyra elcserélje vele, olykor pedig fondorlatos cselszövőként szerelemből született fattyak sokaságával adományozta meg a királyi házakat, hogy trónviszályokat szítson szerte a világon. [/limit_content]

A A történelem legromantikusabb históriái című könyv egy 2014-ban megjelent, 184 oldalból álló, Egyetemes művelődéstörténet, Történelem Művelődéstörténet kategóriájú könyv, melyet Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára írt és a Historycum adja ki a 9786158005135 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára: A történelem legromantikusabb históriái egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára: A történelem legromantikusabb históriái PDF, A történelem legromantikusabb históriái PDF letöltés, Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára: A történelem legromantikusabb históriái ePUB, A történelem legromantikusabb históriái ePUB letöltés, Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára: A történelem legromantikusabb históriái Mobi, A történelem legromantikusabb históriái Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára további könyvei

Historycum kiadó további könyvei

Egyetemes művelődéstörténet, Történelem Művelődéstörténet kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9786158005135 ISBN-számú könyvek

Összes könyv