Marcellus Mihály: A birkozó – Istenek zuhanása

Marcellus Mihály könyve: A birkozó - Istenek zuhanása | könyv borító

[limit_content length=”400″] Róma, a II. század utolsó évtizedében. Commodus uralmát egyre többen hasonlítják Néróéhoz, s megalomániájában talán túl is tesz rajta. A magát istennek képzelő császár egyedül a sportra, azon belül is a gladiátorviadalokra koncentrál, nem csoda hát, hogy kegyeit nem az államférfiaknak, hanem az aréna hőseinek osztogatja. Ily módon kerül az udvarába egy fiatal birkózó is, akinek a sors sajátos utat jelölt ki Róma történelmének forgatagában. Ki ő? Honnét jött? Cselekedetei átkot vagy áldást hoznak a birodalomra? Marcellus Mihály e regénye a Commodus trilógia befejező része. A kötet a fiatal császár uralkodásának végét mutatja be, és az azt követő történelmi forgatagot, az írótól megszokott hitelességgel és regényességgel. [/limit_content]

A A birkozó – Istenek zuhanása című könyv egy 2019-ban megjelent, 317 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Marcellus Mihály írt és a Historycum adja ki a 9786155816154 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marcellus Mihály: A birkozó – Istenek zuhanása egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marcellus Mihály: A birkozó – Istenek zuhanása PDF, A birkozó – Istenek zuhanása PDF letöltés, Marcellus Mihály: A birkozó – Istenek zuhanása ePUB, A birkozó – Istenek zuhanása ePUB letöltés, Marcellus Mihály: A birkozó – Istenek zuhanása Mobi, A birkozó – Istenek zuhanása Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marcellus Mihály további könyvei

Historycum kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

317 oldalas könyvek

9786155816154 ISBN-számú könyvek

Összes könyv