Marc Dubin: A Görög szigetek

Marc Dubin könyve: A Görög szigetek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Ez az útikönyv segít abban, hogy a görög szigeteken tett látogatás minden perce élvezetes legyen. A kötet áttekinti e terület földrajzát, történelmi és kulturális örökségét, visszavezet az építészeti és tárgyi emlékek születéséhez, térképeken és képeken mutatja be a 7 görög régiót és azok nevezetes látnivalóit, olvashatunk szállodákról, éttermekről, tájékozódhatunk közérdekű tudnivalókról. [/limit_content]

A A Görög szigetek című könyv egy 2009-ban megjelent, 408 oldalból álló, Országok, Utazás Útikönyvek Európa kategóriájú könyv, melyet Marc Dubin írt és a Panemex Kiadó adja ki a 9789639825062 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marc Dubin: A Görög szigetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marc Dubin: A Görög szigetek PDF, A Görög szigetek PDF letöltés, Marc Dubin: A Görög szigetek ePUB, A Görög szigetek ePUB letöltés, Marc Dubin: A Görög szigetek Mobi, A Görög szigetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marc Dubin további könyvei

Panemex Kiadó kiadó további könyvei

Országok, Utazás Útikönyvek Európa kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

408 oldalas könyvek

9789639825062 ISBN-számú könyvek

Összes könyv