Marawa Ibrahim: Én, te, nő

Marawa Ibrahim könyve: Én, te, nő | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Praktikus tudnivalók és vicces sztorik (nem csak) csajoknak!Ez a könyv laza, vagány, érzékeny – pont, mint te, akinek szól. Marawa tudja, min mész keresztül kamaszkorodban: hiszen ő is átélte az első menstruációt, amikor mintha egyik pillanatról a másikra felnőnél. Közvetlenül mesél a testi változásokról és a ciki pillanatokról. Marawa, mint egy jó barátnő, őszinte, és nem hallgat el semmit. Nem csak a szöveget, a rendhagyó illusztrációkat is élvezni fogod! Tökéletes felvilágosító könyv tiniknek.Szóba kerül majd: a menzi, a testi változások folyamata, a cici és a melltartóméret, az érzelmi intelligencia, a ciki pillanatok, az egészséges étkezés, a sport és az alvás, az offline eltöltött idő fontossága. [/limit_content]

A Én, te, nő című könyv egy 2018-ban megjelent, 223 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Tinédzsereknek kategóriájú könyv, melyet Marawa Ibrahim írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632943930 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marawa Ibrahim: Én, te, nő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marawa Ibrahim: Én, te, nő PDF, Én, te, nő PDF letöltés, Marawa Ibrahim: Én, te, nő ePUB, Én, te, nő ePUB letöltés, Marawa Ibrahim: Én, te, nő Mobi, Én, te, nő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marawa Ibrahim további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Tinédzsereknek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

223 oldalas könyvek

9789632943930 ISBN-számú könyvek

Összes könyv