Márai Sándor: Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása)

Márai Sándor könyve: Judit... és az utóhang - (Az Igazi folytatása) | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az Igazi két részében a feleség és a férj szemszögéből már megismerhettük a szerelmi háromszög történetét. Judit, a harmadik rész, ezt a történetet már néhány évvel a háború után, Rómában meséli egy szintén Magyarországról elszármazott kétes múltú dobosnak, aktuális partnerének. Megismerjük az elbeszélésből a cselédlány, majd a cselédlányból lett “méltósága” életét, házassága és válása történetét. Eközben nagyszerű korrajz bontakozik ki előttünk: az ostrom, és az ostrom utáni Budapest, egy szemtanú élményeivel. Az Utóhangban a dobos mesél. Judit halála után, Amerikában emlékszik vissza emigrálását megelőző életére, Judit történetére, és frissen érkezett barátjának leckét ad az amerikai emigráns lét főbb tudnivalóiból. Változatos történet, olyan történelmi háttérrel, amit érdemes és tanulságos megismerni. Kútvölgyi Erzsébet és László Zsolt remek előadása közel hozza a kor hangulatát a mai hallgatóhoz. [/limit_content]

A Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) című könyv egy 2015-ban megjelent, ISBN: 6155157264 oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyv, melyet Márai Sándor írt és a Titis Kft. adja ki a 9786155157264 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Márai Sándor: Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Márai Sándor: Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) PDF, Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) PDF letöltés, Márai Sándor: Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) ePUB, Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) ePUB letöltés, Márai Sándor: Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) Mobi, Judit… és az utóhang – (Az Igazi folytatása) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Márai Sándor további könyvei

Titis Kft. kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

ISBN: 6155157264 oldalas könyvek

9786155157264 ISBN-számú könyvek

Összes könyv