Márai Sándor: Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet

Márai Sándor könyve: Harminc ezüstpénz - Hangoskönyv MP3 - Előadó: Kútvölgyi Erzsébet | könyv borító

[limit_content length=”400″] Jézus a történelmi személy. Röviden ez a tárgya ennek a lírából, drámából, pátoszból és iróniából szőtt Márai remeknek. A történetet természetesen mindannyian ismerjük. “De a mód, a rendezés…” ahogyan elénk tárja, ez a rendkívüli. Ez késztet elgondolkozásra az emberről, az Ember Fiáról, a történelem örök ismétlődéséről, a meg nem fogadott tanulságokról, a politikáról, a népről, a vezetőkről, a prófétákról és epigonokról. Felolvassa: Kútvölgyi Erzsébet Teljes idő: 8 óra [/limit_content]

A Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet című könyv egy 2006-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyv, melyet Márai Sándor írt és a Titis Kft. adja ki a 5999881487176 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Márai Sándor: Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Márai Sándor: Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet PDF, Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet PDF letöltés, Márai Sándor: Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet ePUB, Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet ePUB letöltés, Márai Sándor: Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet Mobi, Harminc ezüstpénz – Hangoskönyv MP3 – Előadó: Kútvölgyi Erzsébet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Márai Sándor további könyvei

Titis Kft. kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

5999881487176 ISBN-számú könyvek

Összes könyv