Mályusz Elemér: A vörös emigráció

Mályusz Elemér könyve: A vörös emigráció | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mályusz Elemér, a magyar történettudomány egyik legnagyobb 20. századi alakja volt, aki nemcsak középkortörténeti munkáival írta be magát a tudomány élvonalába, hanem “A vörös emigráció” című, máig páratlanul érdekes “kortárs” művével. Az írás, amely eredetileg 1931-ben jelent meg a Napkelet c. folyóiratban – kötetünk az első könyv-megjelenés – az 1918/19-es októberi és tanácsköztársasági főszereplők emigrációs tevékenységét ismerteti, elemzi. Felvonulnak az ismert szereplők Károlyitól kezdve Jászi Oszkáron át Kun Béláig, valamint a második vonal reprezentánsai, hogy megismerjük azt a fáradhatatlan munkát, mellyel a Horthy-Magyarországot minden fórumon lejáratni igyekeztek, s bárhol, bárkivel szövetkeztek volt hazájuk ellenségei közül. [/limit_content]

A A vörös emigráció című könyv egy 2006-ban megjelent, 200 oldalból álló, Magyarország a két világháború között, Történelem Magyar történelem kategóriájú könyv, melyet Mályusz Elemér írt és a Attraktor adja ki a 9789639580701 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mályusz Elemér: A vörös emigráció egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mályusz Elemér: A vörös emigráció PDF, A vörös emigráció PDF letöltés, Mályusz Elemér: A vörös emigráció ePUB, A vörös emigráció ePUB letöltés, Mályusz Elemér: A vörös emigráció Mobi, A vörös emigráció Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mályusz Elemér további könyvei

Attraktor kiadó további könyvei

Magyarország a két világháború között, Történelem Magyar történelem kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789639580701 ISBN-számú könyvek

Összes könyv