Mallorca

könyve: Mallorca | könyv borító

Cím:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Mallorcán. Mallorca gyönyörű szigetét hosszú, homokos strandok, elszigetelt sziklás öblök, drámai hegycsúcsok határolják, míg belsejében olajfaligetek és szőlőültetvények találhatók. A spanyol Baleár-szigetek közül Mallorca a legnagyobb, mely számos látnivalót kínál a vízisportoktól a borkóstolásig. Útikönyvünk keresztül vezeti Mallorcán, a nyüzsgő Palma városától, művészeti galériáitól és csodálatos piacaitól Badia d’Alcadia fénylő homokjáig. A könyv minden lényeges háttérinformációt tartalmaz, beleértve a történelmet, a gasztronómiát és a jobbnál jobb szállásokat is. [/limit_content]

A Mallorca című könyv egy 2017-ban megjelent, 144 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet írt és a LINGEA adja ki a 9786155663543 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mallorca egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mallorca PDF, Mallorca PDF letöltés, : Mallorca ePUB, Mallorca ePUB letöltés, : Mallorca Mobi, Mallorca Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

LINGEA kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9786155663543 ISBN-számú könyvek

Összes könyv