Magyar Edina: Ruben és barátai – Segítség, füstöl!

Magyar Edina könyve: Ruben és barátai - Segítség, füstöl! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] “Ruben nem volt átlagos kisfiú, nem is lehetett volna az, hiszen, akinek sárkány az apukája, ezt nagyon ritkán mondhatja el magáról. Éjszakánként, a többi gyerekkel ellentétben, amikor álomra hajtotta fejét, ő nem akart hős lovag lenni, sem űrhajós, sem hajóskapitány, ő egyszerűen láthatatlanná akart válni. Arra vágyott, hogy reggel, amikor oviba indul, senki ne vegye őt észre, vagy amikor anyukájával vásárolni mennek, senki ne forduljon utána kíváncsiskodva. Ugyanis Ruben, nagy bánatára, félig sárkány-, félig embergyerek volt. … ÉS HA EZ MÉG NEM LENNE ELÉG … Ruben füstölt, pontosabban az orra füstölt. Tette mindezt leginkább akkor, ha izgult, vagy ha mérges volt, illetve, ha csuklott, de néha előfordult, hogy minden különösebb ok nélkül füstölögni kezdett. Emellett, ha tüsszentett, gyakran szikrák pattantak ki az orrlyukából, és ez jobban zavarta Rubent, mintha zöld lett volna az orra hegye. [/limit_content]

A Ruben és barátai – Segítség, füstöl! című könyv egy 2014-ban megjelent, 48 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Magyar Edina írt és a Ruben Kiadó adja ki a 9789630878975 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Magyar Edina: Ruben és barátai – Segítség, füstöl! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Magyar Edina: Ruben és barátai – Segítség, füstöl! PDF, Ruben és barátai – Segítség, füstöl! PDF letöltés, Magyar Edina: Ruben és barátai – Segítség, füstöl! ePUB, Ruben és barátai – Segítség, füstöl! ePUB letöltés, Magyar Edina: Ruben és barátai – Segítség, füstöl! Mobi, Ruben és barátai – Segítség, füstöl! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Magyar Edina további könyvei

Ruben Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789630878975 ISBN-számú könyvek

Összes könyv