Magyar Bálint (szerk.): Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam

Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia könyve: Magyar polip 2. - A posztkommunista maffiaállam - A posztkommunista maffiaállam | könyv borító

[limit_content length=”400″] Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, legutóbbi tusványosi beszédében leszámolt a liberális demokráciával. De minek tekinthető a helyébe lépő rendszer, ha nem akarjuk elfogadni a hivatalos ideológia “centrális erőtér” – vagy “Nemzeti Együttműködés Rendszere” – típusú megnevezéseit? Az ideológiai tanácstalanságban, zűrzavarban a 2013 novemberében megjelent tanulmánykötet, a Magyar polip – A posztkommunista maffiaállam sietett az olvasók segítségére. A mai Magyarország hatalmitársadalmi viszonyait új fogalmi keretben, megvilágító erővel leíró mű nem véletlenül fogyott el több mint 12 ezer példányban.Az idén szintén Magyar Bálint és Vásárhelyi Júlia szerkesztésében megjelenő második kötet további két tucat tanulmánnyal, az első kötetben nem tárgyalt területek leírásával gazdagítja a magyar polipról, a maffiaállamról alkotott képet. A szerzők túlnyomó többsége most debütál “polipológusként” – közöttük nemcsak kiváló kutatókat, de egykori pénzügyminisztert, fővárosi főügyészt vagy éppen alkotmánybírót is találhatunk: Andor Mihályt, Békesi Lászlót, Bócz Endrét, Dessewffy Tibort, Rajk Lászlót, Ripp Zoltánt, Vörös Imrét. Vagy az ebben a kötetben már hangsúlyosan helyet kapó fiatal generáció tehetséges képviselőit, mint például: Deák Andrást, Jancsics Dávidot, Kácsor Zsoltot, Lakner Zoltánt, Szentpéteri Nagy Richárdot, Trencsényi Balázst vagy éppen Ungváry Krisztiánt. [/limit_content]

A Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam című könyv egy 2014-ban megjelent, 440 oldalból álló, Politika, Történelem kategóriájú könyv, melyet Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia írt és a Noran Libro Kiadó adja ki a 9786155274954 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia: Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia: Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam PDF, Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam PDF letöltés, Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia: Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam ePUB, Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam ePUB letöltés, Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia: Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam Mobi, Magyar polip 2. – A posztkommunista maffiaállam – A posztkommunista maffiaállam Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Magyar Bálint (szerk.), Vásárhelyi Júlia további könyvei

Noran Libro Kiadó kiadó további könyvei

Politika, Történelem kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

440 oldalas könyvek

9786155274954 ISBN-számú könyvek

Összes könyv