Mádi Beáta: Mélység – Versek

Mádi Beáta könyve: Mélység - Versek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Első kötetes szerző verseit tartja kezében az Olvasó. A négy fejezet különböző hangulatú költeményeket rendez sorba. A szerző ének-zenét tanít, új, irodalmi tanulmányai hatására születettek meg e kötet versei. A “Mélység” a költő nézőpontján át kalauzol el az érzelmek, majd a hétköznapok világába, olykor egyedi formákat létrehozva. A zeneiség nemcsak néhány vers témáját, hanem azok lüktetését, dinamikáját is meghatározza. A felnőtt korosztályok e kötet kapcsán egy olyan világba kaphatnak betekintést, amely mindannyiunkban jelen van, csak néha elrejti a “mélység”. [/limit_content]

A Mélység – Versek című könyv egy 2019-ban megjelent, 132 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Mádi Beáta írt és a Papirusz Book adja ki a 9789639263994 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mádi Beáta: Mélység – Versek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mádi Beáta: Mélység – Versek PDF, Mélység – Versek PDF letöltés, Mádi Beáta: Mélység – Versek ePUB, Mélység – Versek ePUB letöltés, Mádi Beáta: Mélység – Versek Mobi, Mélység – Versek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mádi Beáta további könyvei

Papirusz Book kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

132 oldalas könyvek

9789639263994 ISBN-számú könyvek

Összes könyv