Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal

könyve: Madagaszkár - kifestőfüzet matricákkal | könyv borító

[limit_content length=”400″] A matricás kifestőfüzetek segítségével a kis olvasók bátran alámerülhetnek a DreamWorks mesefilmek varázslatos világában. A matricák beragasztása után, a képek segítségével felidézhetik a mesék hangulatát, szereplőit, és színesceruzával a kézben újraalkothatják a képeket, de akár a fantáziájukat segítségül hívva, önállóan is megalkothatják saját verziójukat a kedvenc mesehőseikről! [/limit_content]

A Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal című könyv egy 2016-ban megjelent, 16 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Napraforgó adja ki a 5999564960361 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal PDF, Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal PDF letöltés, : Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal ePUB, Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal ePUB letöltés, : Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal Mobi, Madagaszkár – kifestőfüzet matricákkal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

5999564960361 ISBN-számú könyvek

Összes könyv