M. Tóth Tivadar: A megismerés szintjei

M. Tóth Tivadar könyve: A megismerés szintjei | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az alcím szerint M. Tóth Tivadar utazóknak szánja haikuit. Mintha az indulás és a célba érés köztesének, a hordalék időnek a kihasználására biztatna, amikor nem szívesen mélyedünk bonyolult gondolatokba, inkább csak nyomkodjuk a telefonunkat. Innen nézve az egyetlen pillantással áttekinthető haiku az érintőképernyő alternatívájává válik. Könnyű műfaj, vasúti olvasmány? Igen, és mégsem. Ha ráérzünk a versek tömör kerekdedséggel álcázott töredékességére, lezáratlan lezártságára, a füzéres szerkezet játékos komolyságára, az útvonal újra tervezésének önként vállalt kényszerére, akkor rájöhetünk, hogy a kötetnek vannak olvasófotelt kívánó megértési szintjei is. Meg hogy az utazó fogalma sem szűkíthető csupán a közlekedési eszközök köztes idejű vendégére. Szajbély Mihály [/limit_content]

A A megismerés szintjei című könyv egy 2020-ban megjelent, 96 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet M. Tóth Tivadar írt és a Napkút Kiadó adja ki a 9789632639024 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a M. Tóth Tivadar: A megismerés szintjei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: M. Tóth Tivadar: A megismerés szintjei PDF, A megismerés szintjei PDF letöltés, M. Tóth Tivadar: A megismerés szintjei ePUB, A megismerés szintjei ePUB letöltés, M. Tóth Tivadar: A megismerés szintjei Mobi, A megismerés szintjei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

M. Tóth Tivadar további könyvei

Napkút Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789632639024 ISBN-számú könyvek

Összes könyv