Lynne McTaggart: Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái

Lynne McTaggart könyve: Szívbetegség - Amiről az orvos nem mindig beszél - A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerző a A What Doctors don’t Tell You (a magyarul is megjelenő, Amiről az orvos nem mindig beszél című alternatív havi egészségmagazin) alapító szerkesztője.A szívbetegség vezető halálok a nyugati társadalmakban, mégis nagyon keveset tudunk róla. Dollármilliókat költenek a lehetséges okok kutatására és olyan gyógyszerek fejlesztésére, melyek sok esetben téves kutartási eredményeken vagy rég megcáfolt orvosi hipotézisenken alapulnak.A kötet segít eligazodni az információk dzsungelében, hogy a szívbetegséggel küszködők, illetve az azt megelőzni kívánók sok hasznos, olykor életmentő tanáccsal felvértezve szállhassanak szembe ezzel a súlyos betegséggel.A MEGELŐZÉS MÍTOSZAA zsírok és a koleszterin mítoszaA veszélyes vérnyomásszintek mítoszaAz aszpirin véd a sztrók ellen: átverés, nem tudományAz egészségtelen tányérA szívbetegség valódi kiváltó okaiSZTENDERD ORVOSI KEZELÉSA sztatinok “csodás” világaEgyéb szívgyógyszerekA szívműtétekALTERNATÍV MEGOLDÁSOKA legjobb szívvédő étrendA szívbetegség kezelésére bevált alternatív kezelési módszerek A szív egészségét elősegítő életmód Ápolja a kapcsolataitKönnyen áttekinthető tippek a szív egészségének megőrzésére [/limit_content]

A Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái című könyv egy 2018-ban megjelent, 287 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Lynne McTaggart írt és a Ventus Commerce Kft. adja ki a 9786155828041 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lynne McTaggart: Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lynne McTaggart: Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái PDF, Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái PDF letöltés, Lynne McTaggart: Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái ePUB, Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái ePUB letöltés, Lynne McTaggart: Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái Mobi, Szívbetegség – Amiről az orvos nem mindig beszél – A megelőzés és gyógyítás gyógyszermentes alternatívái Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lynne McTaggart további könyvei

Ventus Commerce Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

287 oldalas könyvek

9786155828041 ISBN-számú könyvek

Összes könyv