Lydia Netzer: Ragyogj, édesem!

Lydia Netzer könyve: Ragyogj, édesem! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Amikor Maxon megismerte Sunnyt, 7 éves, 4 hónapos és 18 napos volt. A Föld 2693 alkalommal fordult meg a tengelye körül addigra. Maxon más volt. Sunny is más volt. Együtt mások lehettek. Most, 20 évvel később házasok, és Sunny csak arra vágyik, hogy “normális” legyen. Háziasszony és anya, míg férje, a zseniális mérnök épp NASA kiküldetésen van a Holdon, új robotkolónia programozásán munkálkodva. Kívülállók voltak, akik halálosan egymásba szerettek. Különleges, eltéphetetlen szálak kötik őket egymáshoz. Van egy autista kisfiuk, és Sunny újra gyermeket vár. Édesanyja kórházban haldoklik. Az űrben pedig szörnyű tragédia történik. Sötét titkok, rég elfeledett gyilkosságok, és egy libbenő szőke paróka, mely hirtelen mindenre fényt derít. És minden megváltozik. [/limit_content]

A Ragyogj, édesem! című könyv egy 2013-ban megjelent, 384 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyv, melyet Lydia Netzer írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632932446 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lydia Netzer: Ragyogj, édesem! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lydia Netzer: Ragyogj, édesem! PDF, Ragyogj, édesem! PDF letöltés, Lydia Netzer: Ragyogj, édesem! ePUB, Ragyogj, édesem! ePUB letöltés, Lydia Netzer: Ragyogj, édesem! Mobi, Ragyogj, édesem! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lydia Netzer további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Próza kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

384 oldalas könyvek

9789632932446 ISBN-számú könyvek

Összes könyv