Lux Elvira: Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak

Lux Elvira könyve: Egymás felé - Szexualitásról fiataloknak - Szexualitásról fiataloknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] A neves szexuálpszichológus tudományos értékű művében sorra veszi a fiatalok számára fontos információkat, kielégítve ezzel kíváncsiságukat és eloszlatva a kételyek okozta bizonytalanságot. Nyíltan beszél testünk átalakulásáról és a nemi jellegek kialakulásáról. A szexualitás témakörében előkerülő kérdésekre kielégítő választ próbál adni, pl. milyen lehet az első csók, vagy hogyan érdemes ismerkedni. Kitér a kapcsolatok kiismerhetetlen terepére is, hogy a kötet olvasója az ismereteket térképként használva tudjon eligazodni. Széleskörű ismeretanyagával az olvasmányos stílusú könyv hozzásegít a bontakozó szexualitás mélyebb pszichológiai hátterének megértéséhez is. [/limit_content]

A Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak című könyv egy 2012-ban megjelent, 184 oldalból álló, Szexológia, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Lux Elvira írt és a Saxum Kiadó adja ki a 9789632480237 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lux Elvira: Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lux Elvira: Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak PDF, Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak PDF letöltés, Lux Elvira: Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak ePUB, Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak ePUB letöltés, Lux Elvira: Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak Mobi, Egymás felé – Szexualitásról fiataloknak – Szexualitásról fiataloknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lux Elvira további könyvei

Saxum Kiadó kiadó további könyvei

Szexológia, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789632480237 ISBN-számú könyvek

Összes könyv