Lucy Strange: A világítótorony legendája

Lucy Strange könyve: A világítótorony legendája | könyv borító

[limit_content length=”400″] A világítótoronyban felnövő Pet világa tengeri viharok, titkos alagutak és egy titokzatos vízszörnyről szőtt legenda köré épül. De most, hogy Anglia háborúban áll, a fennsík egyszeriben csaták helyszíne lesz, és a családja szétszakad. Ez a könyv egy kicsi, bátor lányról szól, akire senki sem figyel oda, és aki riadtan bújik el, ha egy repülőgép elszáll fölötte. Egy lányról, aki részese lesz a legendáknak. [/limit_content]

A A világítótorony legendája című könyv egy 2019-ban megjelent, 336 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Lucy Strange írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634035879 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lucy Strange: A világítótorony legendája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lucy Strange: A világítótorony legendája PDF, A világítótorony legendája PDF letöltés, Lucy Strange: A világítótorony legendája ePUB, A világítótorony legendája ePUB letöltés, Lucy Strange: A világítótorony legendája Mobi, A világítótorony legendája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lucy Strange további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789634035879 ISBN-számú könyvek

Összes könyv