Lucia Jay von Seldeneck: 111 különleges hely – Berlin

Lucia Jay von Seldeneck könyve: 111 különleges hely - Berlin | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Berlin nagy, sőt hatalmas. Nincs olyan ember, aki valaha is “végezni” tudna ezzel a várossal. Viszont érdemes újra és újra felfedezni!Ez a könyv megmutatja az utat 111 ismeretlen, szokatlan és izgalmas helyhez. Hogyan lehet eljutni Siemensstadt szellempályaudvarára? Mennyibe kerül egy éjszaka a “Hercegnői szobában” (Prinzessinnenzimmer) egy marzahni panelházban? És hol találkozhatunk Berlin hajóspapjával?A bemutatott 111 hely képeket, történeteket és egészen sajátos hangulatokat rejt. Ezeket tartogatja Berlin a kíváncsi felfedezők számára – az ismert útvonalaktól távol. [/limit_content]

A 111 különleges hely – Berlin című könyv egy 2018-ban megjelent, 240 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet Lucia Jay von Seldeneck írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630993180 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lucia Jay von Seldeneck: 111 különleges hely – Berlin egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lucia Jay von Seldeneck: 111 különleges hely – Berlin PDF, 111 különleges hely – Berlin PDF letöltés, Lucia Jay von Seldeneck: 111 különleges hely – Berlin ePUB, 111 különleges hely – Berlin ePUB letöltés, Lucia Jay von Seldeneck: 111 különleges hely – Berlin Mobi, 111 különleges hely – Berlin Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lucia Jay von Seldeneck további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789630993180 ISBN-számú könyvek

Összes könyv