Luca Caioli: Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival

Luca Caioli könyve: Álomtrió - Suárez, Messi, Neymar - Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Barcelona neve már régóta összeforrt a szép futballal. 2014 júliusában az addigra már Lionel Messit és Neymart soraiban tudó katalánok több mint 70 millió fontot fizettek a Liverpoolnak Luis Suárezért, ezzel pedig egy olyan csatársor állt össze, amely – még barcelonai szemmel nézve is – egészen különlegesnek számít.TALÁN EZ MINDEN IDŐK LEGERŐSEBB CSATÁRSORAŐk hárman elég eltérő úton jutottak el a Camp Nou kezdő tizenegyéig. Messi mindössze 13 esztendősen már a klub alkalmazásában állt, Neymar elég eseménydús tanulóidőt tud maga mögött Brazíliában, Suárez pedig az Ajax és a Liverpool mezét is viselte a katalánoké előtt, szóval mindhárman a látványos futball legjobb műhelyeiben tanultak. Az elismert futballszakíró, Luca Caioli felbecsülhetetlen értékű vallomásokból merít. Barátok, családtagok, csapattársak és edzők exkluzív beszámolóinak segítségével mutatja be a félelmetes csatártrió mögött rejlő legérdekesebb történeteket. [/limit_content]

A Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival című könyv egy 2016-ban megjelent, 176 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Luca Caioli írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634062363 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Luca Caioli: Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Luca Caioli: Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival PDF, Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival PDF letöltés, Luca Caioli: Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival ePUB, Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival ePUB letöltés, Luca Caioli: Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival Mobi, Álomtrió – Suárez, Messi, Neymar – Szemtől szemben az FC Barcelona megállíthatatlan csatáraival Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Luca Caioli további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789634062363 ISBN-számú könyvek

Összes könyv