Lövétei Lázár László: Lázár-kert

Lövétei Lázár László könyve: Lázár-kert | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Lövétei Lázár László József Attila-díjas költő forga­ta­gos-vidám, természeti képekre és a versnyelv zeneisé­gére építő versét lapozóként vehetik kézbe a gyermekek, hogy a következő pillanatban a Lázár-kert történetében rögtön otthon érezhessék magukat: gyermekek játszanak a kert zöldjében, szabad ég alatt – mindenki számára ismerős egy ilyen nyári életkép. De Levivel, aki egy “hangyalányba” szerelmes, a kakas esküvője után kutakodó Julcsival, vagy Bécivel, aki “cipőfűző-gilisztával” eteti kedvenc récéjét, csak itt, Lövétei Lázár László versében, Damó István illusztrátor-festőművész részleteiben is pompás, barátságos hangulatú rajzain találkozhatnak a kicsik. A lapozót 0-6 éveseknek ajánljuk – a kemény kartonpapírra nyomott, rendkívül igényes műhelymunkával készült könyv lehetőséget ad az önálló lapozásra, forgatásra, játékra is. [/limit_content]

A Lázár-kert című könyv egy 2012-ban megjelent, 12 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Lövétei Lázár László írt és a Gutenberg Books SRL adja ki a 9786069274569 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lövétei Lázár László: Lázár-kert egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lövétei Lázár László: Lázár-kert PDF, Lázár-kert PDF letöltés, Lövétei Lázár László: Lázár-kert ePUB, Lázár-kert ePUB letöltés, Lövétei Lázár László: Lázár-kert Mobi, Lázár-kert Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lövétei Lázár László további könyvei

Gutenberg Books SRL kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

12 oldalas könyvek

9786069274569 ISBN-számú könyvek

Összes könyv