Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás

könyve: Lovak - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató sorozatának e kötete a lovakkal ismerteti meg az apróságokat. Milyen különbségek vannak a lovak között? Mire használjuk a lovakat? Hogyan lehet megtanulni lovagolni? Milyen felszerelésre van szüksége a lónak és a lovasnak? Hogyan kell ápolni a lovakat? Színezd ki!, Fejtsd meg! és Készítsd el! a feladatokat megoldva a gyerekek megkapják a választ a kérdésekre, és még a lasszódobást is megtanulhatják.. [/limit_content]

A Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás című könyv egy 2019-ban megjelent, 56 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632445755 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás PDF, Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás PDF letöltés, : Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás ePUB, Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás ePUB letöltés, : Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás Mobi, Lovak – Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

56 oldalas könyvek

9789632445755 ISBN-számú könyvek

Összes könyv