Louise O’neill: Te kerested a bajt

Louise O'neill könyve: Te kerested a bajt | könyv borító

[limit_content length=”400″] Emma O’Donovan egy kisvárosban nőtt fel, ahol mindenki ismer mindenkit. Emma más, mint a többi tinilány.Ő a kiválasztott, a gyönyörű, a népszerű. Aki bármit megtesz, hogy ez így is maradjon. Mígnem egy buliban minden megváltozikMásnap reggel a házuk teraszán ébred. Fogalma sincs, hogyan került oda. Nem tudja, miért fáj minden porcikája.De rajta kívül mindenki más igen. És elszabadul a pokol. [/limit_content]

A Te kerested a bajt című könyv egy 2017-ban megjelent, 320 oldalból álló, 14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Louise O’neill írt és a Tilos az Á Könyvek adja ki a 9789634103196 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Louise O’neill: Te kerested a bajt egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Louise O’neill: Te kerested a bajt PDF, Te kerested a bajt PDF letöltés, Louise O’neill: Te kerested a bajt ePUB, Te kerested a bajt ePUB letöltés, Louise O’neill: Te kerested a bajt Mobi, Te kerested a bajt Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Louise O’neill további könyvei

Tilos az Á Könyvek kiadó további könyvei

14 éves kor felett, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789634103196 ISBN-számú könyvek

Összes könyv