Lőrincz L. László: Utazz velünk tevekaravánnal!

Lőrincz L. László könyve: Utazz velünk tevekaravánnal! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Magyarország legnépszerűbb írójának Lőrincz L. Lászlónak (Leslie L. Lawrence) csodálatos mesekönyvét tartja kezében az olvasó.Bimba és Dordzsi, két mongol kisfiú nagyapjukhoz indulnak nyári vakációra a Góbi-sivatagba. Egy kis hófehér tevecsikó, Gombóc lesz állandó kísérőjük, együtt keverednek kalandokba, együtt találnak drágaköveket, őslénycsontokat, s együtt találkoznak a feje tetején álló Gombóccal, azaz a délibábbal. Velük együtt mi is megismerkedhetünk tarbagán vitézzel és a sivatag sok pompás csodájával.Kalandra fel, induljon a tevekaraván! [/limit_content]

A Utazz velünk tevekaravánnal! című könyv egy 2011-ban megjelent, 94 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Lőrincz L. László írt és a Studium Plusz Könyvkiadó adja ki a 9786155054334 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lőrincz L. László: Utazz velünk tevekaravánnal! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lőrincz L. László: Utazz velünk tevekaravánnal! PDF, Utazz velünk tevekaravánnal! PDF letöltés, Lőrincz L. László: Utazz velünk tevekaravánnal! ePUB, Utazz velünk tevekaravánnal! ePUB letöltés, Lőrincz L. László: Utazz velünk tevekaravánnal! Mobi, Utazz velünk tevekaravánnal! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lőrincz L. László további könyvei

Studium Plusz Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

94 oldalas könyvek

9786155054334 ISBN-számú könyvek

Összes könyv